… és a közoktatással mi van?

… és a közoktatással mi van? post thumbnail
Amikor a Küldetések találkoznak.

„Becsöngettek! és a közoktatással mi van?

Száguldó digitalizáció, sosem látott béremelés, mindennapos testnevelésen kipattintott diákok… Kerülj te is képbe az oktatásról, hogy értelmesen hozzászólhass a témához!”

Ezzel a beharangózóval hirdette meg a Családképző Fórum Egyesület – IFFD Hungary (CSAF), elnökségi tagunk, Mikesy András előadását a közneveléséről, melyre a CSAF – Személyes Küldetés workshopsorozat keretén belül sor.

"A Személyes küldetés egy új, fiatal munkavállalóknak szóló interaktív, dinamikus műhely. Nálunk nincs megmondás, nincs előadás, közös gondolkodás és vita útján keresünk megoldásokat az élet nagy kérdéseire."

Megtisztelő volt jelen lenni, és örömmel teszünk eleget minden ehhez hasonló felkérésnek. Beszélgessünk a köznevelésről, a pedagógushivatás kihívásairól és szépségeiről, és beszélgessünk gyermekeink jövőjéről!

facebook.com linkedin.com twitter.com

Hírek, események

A Küldetés kérdései a nevelő-oktató munka során alkalmazott tartalomszabályozók ismeretéről szóló rendelettervezethez
A 2024. augusztus 5-én jelent meg a nevelő-oktató munka során alkalmazott tartalomszabályozók ismeretéről szóló rendelettervezet
Közös ügyeinkről
A Küldetés állásfoglalása a mindennapos testnevelés rendjének módosításáról, a pedagóguspályára visszatérni kívánó kollégák helyzetéről és a