Újraalakulás

Újraalakulás post thumbnail

Küldetésünk 2023. május 3-án vette kezdetét.

Budapesten, a Keresztény Pedagógusok Szakszervezetének Szarvas Gábor úti székhelyén találkoztunk, amely egyben a MOSZ központja is. A kezdeti ismerkedést követően Mikesy Andrást szavaztuk meg a közgyűlés levezető elnökének, aki ismertette a napirendi pontokat.

Ezután Zámbó Éva, leköszönő KPSZ elnök  számolt be a szakszervezet eddigi történetéről, külön kitérve a hazai és nemzetközi együttműködésekre, továbbképzésekre. Jó volt érezni az elnökasszony felénk, új vezetők felé irányuló bizalmát és hitét. 

Az elnöki leköszönőt követően dr. Szabó Imre Szilárd jogász ismertette az alapszabály-módosításra tett javaslatokat, amelyeket egyenként megszavazott a közgyűlés.

Majd az új tisztségviselők megválasztása következett. Az új vezetők Mikesy András (általános alelnök), Kakucs Katalin (gazdasági alelnök) és Lakatos Máté (elnök) lettek.


Végül Lakatos Máté, a Küldetés új elnöke bemutatta az alapszabály javasolt preambulumát, az új nevet és logót, illetve a további terveket.

Köszönjük a szakszervezet régi tagjainak bizalmát és bátorítását a további munkánkhoz! 

Kakucs Katalin gazdasági alelnök

facebook.com linkedin.com twitter.com

Hírek, események

Búcsú a pecsételős papírtól – hamarosan!
Új kedvezményrendszer a MÁV-VOLÁN csoport járatain március 1-től. Összeszedtük a pedagógusokat érintő változásokat.
JóLLéti kérdés
A Küldetés állásfoglalása a pedagógusok 2024. évi illetményemeléséről
Támogassa küldetésünket!
Amennyiben egyetért céljainkkal, és fontosnak tartja, hogy a Küldetés önszerveződő pedagógus szervezetként hozzájáruljon a magyar